Cum cumpar?

Alege produsele

Folosind meniul din dreapta, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul cumpara pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Butonul Comanda. In pagina urmatoare vi se vor solicita adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola. In cazul in care comandati pentru prima data de la Baterii-laptop.ro introduceti-va datele de contact in formularul Inscriere-Creare cont nou si apasati butonul "Inregistrare »".

Date personale

Dupa ce v-ati inregistrat puteti sa va completati datele personale alegand butonul din meniul din dreapta. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon. Pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic. Daca doriti sa achizitionati pe firma trebuie sa alegeti optiunea PJ.

Date livrare

Bifati optiunea Adresa de Livrare este identica cu adresa de facturare, daca cele doua adrese sunt identice. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Adresa de Livrare".

Modalitatea de livrare si plata

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar sau ordin de plata .


Cum platesc?

Numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, in contul nostru (RO60BTRL03001202564352XX), la orice sucursala/agentie a Bancii Transilvania din orasul dvs., sau la livrarea produselor de la sediul nostru respectiv la curier in cazul in care acestea sunt livrate la sediul dvs. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Chitanta de depunere reprezinta dovada achitarii produselor comandate.

Ordin de plata/virament bancar

Plata prin Ordin de plata sau Virament bancar se face in baza facturii proforme emise de baterii-laptop.ro.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: Mival Group SRL

Cont lei: IBAN RO60BTRL03001202564352XX, Banca Transilvania, Ploiesti
CIF: RO 14157715